Matresor erbjuder spännande och smakrika upplevelser för att utforska kulturer. Res runt i regioner och upptäck unika smaker, metoder samt mat- och dryckestraditioner. Besök livliga marknader, prova exotiska rätter, och utforska kända restauranger och bryggerier. Smaka allt från gatumat till gourmetmat och fina viner.

Utforska globala smaker, från italiensk pasta och pizza till japansk sushi och sake. Varje region har unika matkulturer, ingredienser och tillagningsmetoder som återspeglar deras historia och traditioner.

Delta i matlagningskurser, besök gårdar och vinodlingar. Lär dig om traditionella matlagningsmetoder, skapa nya rätter och ta hem smakerna till ditt kök.

Ge dig ut på en kulinarisk resa för att uppleva andra kulturer genom mat och dryck. Engagera dina sinnen, utöka din mat- och kulturkunskap och skapa minnen för livet. Planera din matresa med oss och packa din aptit för en fantastisk upplevelse!

12 dagar
Tokyos mångfacetterade charm Tokyo är en oslagbar kombination av tradition och modernitet där historien och framtiden möts på ett spännande sätt. Besök denna fascinerande metropol...
5 dagar
Välkommen till Bangkok - en pulserande symfoni för dina sinnen! Utforska Thailands dynamiska huvudstad på fem dagar och upplev en oförglömlig resa. Här väntar spänning,...
4 dagar
Upptäck Manila och dess rika kultur, historia och smakrika mat i vår inspirerande guide. Följ med på en resa till hjärtat av Filipinerna!
14 dagar
Utforska Playa del Carmen Playa del Carmen, beläget på Mexikos Yucatánhalvön, är en fantastisk destination för resenärer som söker efter vackra stränder, kultur och äventyr....