Curve: Din digitala plånbok

Upplysning

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi kan få ersättning om du genomför ett köp via en länk i detta inlägg. Detta påverkar inte priset du betalar, men hjälper oss att fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll. Vårt åtagande är att ständigt tillhandahålla ärliga och objektiva råd. Åsikterna och erfarenheterna som uttrycks i detta inlägg är författarens egna och inte nödvändigtvis Curves officiella ståndpunkt.

Upptäck Curve – den smarta och innovativa lösningen för en enkel och effektiv penninghantering. Genom att samla alla dina kort, som kreditkort, bankkort och PayPal-konto, i en enda användarvänlig app, kan du förenkla dina betalningar.

Med det unika Curve-kortet kan du enkelt betala och välja vilket av dina kopplade kort som ska användas vid varje köp direkt från appen. Curve agerar som en brygga mellan dina kort och köp, oavsett om det är i butiker eller online.

Tack vare Curve kan du använda ditt kort över hela världen utan att bekymra dig för utländska transaktionsavgifter. Dessutom kan du byta mellan valutor direkt i appen med förmånliga växelkurser, vilket underlättar betalningar när du reser utomlands.

Utöver detta erbjuder Curve en mängd hjälpsamma funktioner för att optimera din ekonomi. Använd appen för att övervaka transaktioner, utgifter, skapa budgetar och få cashback hos utvalda återförsäljare. Sätt upp notiser för att hålla dig uppdaterad om dina pengar och transaktioner – allt med Curve.

Intresserad av Curve?
Registrera dig gratis och få £5 (Värde 65 kr)


De främsta fördelarna med Curve

  • Sammanfoga flera kort i ett: Curve-kortet låter dig sammanfoga flera befintliga kort i en enda app och betala med vilket av dem du vill. Detta innebär att du inte behöver bära med dig flera kort när du reser och kan välja det kort som ger dig bäst förmåner eller valutakurs för den aktuella transaktionen.

  • Inga uttagsavgifter utomlands: Precis som Revolut-kortet, kan du ta ut pengar utomlands med Curve-kortet utan att betala några uttagsavgifter. Dessutom har Curve ingen gräns för hur mycket du kan ta ut per månad.

  • Bra valutakurs: Curve-kortet erbjuder också en bra valutakurs när du köper eller tar ut pengar utomlands, baserat på interbank-kursen.

  • Säkerhet: Curve-kortet är också utrustat med säkerhetsfunktioner som kryptering och möjligheten att frysa kortet direkt via appen om du förlorar det eller om det blir stulet.

  • Kostnadsfria försäkringar: Beroende på vilken typ av Curve-konto du har kan du också få fördelar som kostnadsfria försäkringar för sjukdom och olyckor, förseningar eller avbokningar av resor, och förlust eller skada på bagage.

  • GBIT – Go Back In Time: Funktionen gör det möjligt för användare att ändra vilket kort som används för en transaktion, upp till 90 dagar efter transaktionen har genomförts. Genom att använda Go Back in Time kan användare enkelt hantera sina betalningar utan att behöva oroa sig för att använda fel kort eller missa en transaktion. Funktionen kan också spara användare pengar genom att låta dem använda ett kort med bättre belöningar eller lägre avgifter för en transaktion som redan har utförts.

Curve-kortet bjuder på fler fördelar, såsom cashback vid inköp i vissa butiker, beroende på ditt konto. Det erbjuder en rad fördelar för utlandsbetalningar, valutaväxling och säkerhet, vilket gör det till ett utmärkt val för dig. Kom dock ihåg att det finns flera alternativ att utforska – undersök noggrant för att hitta det kort som bäst matchar dina behov och reseplaner.

Nackdelar

  • Inget stöd för American Express-kort.
  • Ofta långa väntetider till kundtjänst (in-app och e-post).

Sammanfattning

Vi har verkligen uppskattat Curve som en fantastisk tjänst för resenärer, eftersom det erbjuder förmånliga växelkurser, inga utländska transaktionsavgifter och möjligheten att hantera flera betalkort på ett ställe. Dessutom har reseförsäkringen gett oss trygghet under våra resor. Curve-appen har gjort det enkelt att hantera våra pengar och genomföra betalningar när vi är på språng.

Samtidigt har vi upplevt några nackdelar med Curve. Bland annat erbjuds inget stöd för American Express-kort, vilket kan vara en begränsning för vissa användare. Vi har även stött på långa väntetider när vi kontaktat kundtjänst via appen och e-post.

Trots dessa nackdelar rekommenderar vi fortfarande Curve för alla som reser ofta och vill ha en smidig och bekväm betalningslösning, men det är viktigt att vara medveten om dessa begränsningar innan man beslutar sig för att använda tjänsten.

Intresserad av Curve?
Registrera dig gratis och få £5 (Värde 65 kr)