Filippinerna! Ett fantastiskt resmål bestående av över 7 000 öar i Sydostasien, där vackra stränder, kristallklart vatten och en rik kultur väntar på att bli upptäckt. Med enastående naturskönheter som de världsberömda Chocolate Hills på Bohol, de underbara risterrasserna på Banaue, och de oförstörda öarna Palawan och Siargao, är Filippinerna ett paradis för äventyrslystna resenärer. Utforska de livliga städerna Manila och Cebu, upplev den unika kulturen och traditionerna hos de många ursprungsbefolkningarna, och njut av det varma välkomnandet från de gästvänliga filippinerna. Med aktiviteter som snorkling, dykning, vandring och surfing, finns det alltid något för alla att uppleva på dessa vackra öar. Välj din drömdestination nedan och låt oss föra dig på ett oförglömligt äventyr i Filippinerna!

Resplaner

4 dagar
Upptäck Manila och dess rika kultur, historia och smakrika mat i vår inspirerande guide. Följ med på en resa till hjärtat av Filipinerna!
8 dagar
Boracay, en av de mest populära destinationerna i Filippinerna. Denna tropiska ö är känd för sina vita stränder och kristallklart vatten. Även om Boracay är en liten ö, erbjuder den ändå en mängd spännande aktiviteter och upplevelser för alla åldrar.
8 dagar
Palawan, en ögrupp i Filippinerna som erbjuder några av de mest imponerande naturscenerier och vattenlandskap i världen. Här kan du utforska tropiska djungler, underjordiska floder och kristallklara laguner. Det är ingen överraskning att Palawan ofta kallas för "Filippinernas sista ekologiska gräns".
8 dagar
Cebu, en provins i Filippinerna som utgör en perfekt blandning av historia, kultur och natursköna landskap. Med sitt rika förflutna och fängslande sevärdheter är Cebu...
7 dagar
Tubbataha, beläget i hjärtat av Sulusjön i Filippinerna, är en drömdestination för dykare över hela världen. Med kristallklart vatten, enastående marint liv och otroliga korallformationer, erbjuder Tubbataha några av de bästa dykupplevelserna i världen.