Koh Mak & Koh Kood – Upptäck oexploaterade skatter

4 dagar

Dessa exotiska pärlor ligger bara en kort båtresa från sin berömda granne, Koh Chang, och erbjuder en oöverträffad upplevelse av tropiskt öliv. Förbered dig på att svepas med i den avslappnade och idylliska atmosfären på dessa oförstörda öar, där tiden verkar stå stilla och vardagen känns avlägsen.

Utflykter och aktiviteter är i överflöd på dessa öar och du kommer inte att bli besviken. För äventyrslystna resenärer finns möjlighet att utforska de orörda skogarna och vattenfallen i djungeln, eller ge sig ut på spännande dyk- och snorkeläventyr i de kristallklara vattnen. För de som föredrar en mer avkopplande atmosfär, erbjuder öarna fantastiska stränder med mjuk, vit sand och lugnt, turkosblått vatten som inbjuder till lata dagar med sol och bad.

Båda öarna är kända för sina charmiga fiskebyar, där du kan uppleva den genuina thailändska kulturen och smaka på färsk skaldjur direkt från havet. För den äventyrslystna resenären finns också möjlighet att utforska det lokala djurlivet, inklusive elefanter och exotiska fåglar, på de många djurskyddsanläggningarna runt om på öarna.

Oavsett om du vill utforska djungeln, slappa på de vackra stränderna, dyka eller njuta av den lokala kulturen, så kommer Koh Mak & Koh Kood att förtrolla dig med sin natursköna skönhet och charmiga atmosfär. Det är en resa som du sent kommer att glömma, en plats där du kan förlora dig själv i det tropiska paradiset och skapa minnen för livet. Så packa dina badkläder och upplev detta oslipade smycke i Thailandsbukten, Koh Mak & Koh Kood väntar på att välkomna dig till sin exotiska skönhet.

Karta