Koh Phangan: Upptäck paradisstränder och exotiska äventyr

5 dagar

Fånga magin i tropikerna och upplev en oförglömlig resa till ett öparadis som kommer att fylla dina sinnen med färg, äventyr och avkoppling. Välkommen till Koh Phangan, en pärla i Thailandsviken som bjuder på exotiska upplevelser för resenärer som söker det lilla extra. Beläget i närheten av den kända ön Koh Samui och dess grannöar Koh Tao och Koh Nang Yuan, är detta resmål en dröm för äventyrssökare och strandälskare.

Njut av långa dagar på de vita sandstränderna som Koh Phangan är berömt för, som Haad Rin Beach där du kan avnjuta fantastiska solnedgångar eller Bottle Beach för en mer avskild strandupplevelse. Utforska också de frodiga djunglarna i Phaeng Waterfall National Park där du kan vandra till magnifika vattenfall och njuta av den natursköna skönheten. För de äventyrliga resenärerna finns möjlighet att prova på dykning och snorkling i de korallrika vattnen runt Koh Tao och Koh Nang Yuan, kända för sina vackra undervattensvärldar.

När du vill uppleva den unika kulturen på Koh Phangan, kan du delta i en traditionell thailändsk matlagningskurs, besöka de färgglada tempelområdena eller uppleva den berömda Full Moon Party, som äger rum vid Haad Rin Beach en gång i månaden och är en upplevelse utöver det vanliga.

Koh Phangan, tillsammans med sina grannöar Koh Samui, Koh Tao och Koh Nang Yuan, är en drömdestination för de som söker äventyr, avkoppling och en smak av den thailändska kulturen. Det är dags att släppa loss din inre upptäcktsresande och uppleva den tropiska skönheten i detta fantastiska resmål. Välkommen till Koh Phangan, där paradiset blir verklighet i Thailandsviken.

Karta