Pattaya: Njut av sol, sand och nattliv!

5 dagar

Denna pulserande kuststad ligger bara en kort bilresa från det berömda Bangkok och är omgiven av fantastiska naturskönheter, inklusive den pittoreska ön Koh Samet. Med sin mångfaldiga charm och spännande aktiviteter är Pattaya den perfekta destinationen för den som söker en oförglömlig resa.

Utflykter och aktiviteter i Pattaya är lika många som de färger som pryder himlen vid solnedgången. Varför inte ge dig ut på en adrenalinfylld tur med vattenskoter längs de gnistrande vattnen i Pattayas vackra bukter? För de som vill uppleva djurlivet finns det möjlighet att snorkla och dyka i det klara vattnet för att utforska de livfulla korallreven. För de kulturella entusiasterna är ett besök på Nong Nooch Tropical Garden ett måste, där du kan beundra en fantastisk samling av tropiska växter och blommor, och även njuta av traditionell thailändsk dans och musik.

För den äventyrliga resenären erbjuder Pattaya också en mängd spännande utflykter. Varför inte ta en båttur till den vackra ön Koh Samet, där du kan njuta av orörd natur, vit sandstrand och kristallklart vatten? För den som är modig nog att testa något unikt kan en tur till The Sanctuary of Truth vara en spännande upplevelse. Denna magnifika träbyggnad är en imponerande symbol för thailändsk arkitektur och filosofi. Så packa dina väskor och gör dig redo att upptäcka Pattaya!

Karta